PC-HJELPEN

SIDEN 2007

PC Hjelpen AS ble startet i 2007 , og var ment som et support & kundesenter for Verdal Kabel TV AS sine kunder. Etterhvert som tiden gikk, så vi også potensialet i bedriftsmarkedet, og vi har i dag support for flere små-bedrifter i nærområdet. Salg, reparasjon, rens og nettverk er det som driver oss i dag. Med kunder fra Åsen i Sør, til Inderøya i Nord har vi nok å gjøre.

KOMPETANSE

Vi har i dag tre ansatte med fagbrev. I tilegg har vi spesial kompetanse på fiberarbeid. Vi skjøter fiber og installerer nettverk og har også nylig startet med webdesign, grafisk design og drifting og utforming av hjemmesider på vår egen server.

inngangpchj

VÅRT HOVEDFUKS

GOD KUNDESERVICE

Når kunden kommer innom eller tar kontakt blir de nesten umiddelbart tildelt en servicemedarbeider som hjelper, veileder og rådgiver etter beste evne.

Hos PC-hjelpen får du hjelp til alt du måtte lure på innen data og mobil. Alle som kjøper PC hos oss, får en skreddersydd løsning som passer for sitt bruk, vi leverer nesten utelukkende alt av PC-utstyr klar til bruk.

Vi kommuniserer på en måte som kunden kan forstå, for ingen skal føle seg "dum" eller latterliggjort hos oss. Vi foreslår de beste løsningene til kundens forespørsel, med hensyn til kost og nytte.

Sliter du med noe hjemme? Internett, skriver eller bare trenger å lære hvordan du bruker Windows eller andre programmer? Ring oss, vi hjelper deg.

pchjelpendisk

SUPPORT

Tilgjengelighet er viktig for oss! Vi er kun tre servicemedarbeidere på PC-Hjelpen som noen ganger fører til at vi ikke alltid er på kontoret til alle tider. Men vi har alltid med oss telefonen og kan også nås på sosiale medier og e-post. Vi svarer raskt og gjør en eventuell avtale så fort det lar seg gjøre.

Skreddersydde løsninger

Ordet "skreddersydd" går igjen mye hos PC-Hjelpen. Vi ønsker at alle våre tjenester og løsninger skal være skreddersydd for brukeren/kunden. Hvis en kunde ønsker et tilbud på en PC, spør vi om hva som er viktigst for akkurat den kunden når det kommer til PC. Vi tilbyr å sette opp PC-en tilnærmet helt lik den gamle PC-en slik at ting ikke blir alt for ukjent.

Dette resulterer til fornøyde kunder og en helt annen brukeropplevelse.