Spill som slippes i Mai!

PC-Hjelpen ønsker å inspirere gamere i området! Her har vi listet opp noen godbiter fra spillverdenen som slippes i Mai.

Vi på PC-Hjelpen har forskjellig kompetanse og erfaring med spill og spillplattformer som gir oss gode muligheter for å yte service og levere tjenester innen gaming. Vi kan hjelpe deg med en rekke problemer og komme med nye løsninger for konsoll, på lik linje med datamaskiner.

TEAM SONIC RACING

Sonic og vennene er klare for kappløp i dette lagbaserte racing-spillet. Spillet byr på 15 spillbare figurer fra Sonic-universet, hver med ulike styrker og egenskaper.


Plattform: PlayStation 4, XBOX One, Nintendo Switch
Slippdato: 21. mai 2019
Sjanger: Racing
Aldersmerking: 7+
Utvikler: Sumo Digital
Utgiver: SEGA

Til alle Sonic-fans:

Sett klampen i bånn! SEGA presenterer Team Sonic Racing, en helt ny racing-opplevelse utviklet av det prisbelønte studioet Sumo Digital. I denne kombinasjonen av de beste elementene fra arkade-spill og konkurranse-racing med unik kjøretøytilpasning kan Sonic-fans spille alene, slå seg sammen med venner eller spille mot hverandre i heftige kappløp mellom rivaliserende lag fra hele Sonic-universet.

Team Sonic Racing lar fansene suse gjennom levende baner fra Sonic-universet som Sonic, Shadow, Tails eller andre, og ta del i gnistrende multiplayer-konkurranser. Spill solo eller med opptil 12 førere på nett i en rekke spennende spillmodus, inkludert Grand Prix, Time Trial, Team Adventure, med mer. Med unike karaktertyper, spillmodus og kjøretøystilpasning har Team Sonic Racing alt det beste racing-sjangeren har å by på.

team_sonic_racing_official_art_header_1

Online multiplayer- og lokal samarbeidsmodus
Tolv spillere per løp, fire spillere på delt skjerm og en rekke offline- og online-modus gir deg rikelig med valgmuligheter.

Lag-basert racing
Kjør som et lag, vinn som et lag. Bruk en rekke team-manøvre for å hjelpe lagkamerater, slå ut motstandere og slippe løs Team Ultimate.

Tilpasning av ytelse og utseende
Endre utseende og ytelsen til kjøretøyet ditt så det passer din stil.

Wisps
14 spektakulære angreps- og forsvarsobjekter hjelper deg å overvinne dine rivaler.

Adventure Mode
Opplev den unike historien hvor spillerne introduseres for grunnleggende spillfunksjoner og karakterer.

Velg mellom en rekke karakterer og typer
Velg mellom 15 karakterer fra Sonic-universet i tre forskjellige typer - Speed, Technique og Power.

RAGE 2

Plattform: PlayStation 4, XBOX One, PC
Slippdato: 14. mai 2019
Sjanger: Førstepersonsskyter
Aldersmerking: 18
Utvikler:Id Software, Avalanche Studios
Utgiver: Bethesda Softworks


Stup med hodet først inn i en dystopisk verden uten samfunn, lov og orden. RAGE 2 bringer sammen to sterke spillutviklere – Avalanche Studios, som er mestere av åpen verden-formatet og id Software, skaperne av førstepersonsskytespillet – der du kan gå hvor som helst, skyte hva som helst og få alt til å eksplodere.

DEN SISTE SOLDAT

Utrust deg med en samling av oppgraderbare våpen, ødeleggende Nanotrite-krefter, og Overdrive, evnen til å presse våpnene dine lenger enn de mekaniske begrensningene!

GASSEN I BÅNN

Du kan bruke et utvalg av robuste og Wasteland-klare kjøretøy, fra monstertrucks til gyrokoptere, for å rase over ødemarken. Hvis du ser det, kan du kjøre det.

FRAKSJONER OG FIENDER

Kjemp mot rovlystne fraksjoner for kontrollen over ødemarken, hver med sine galninger, mutanter og blodtørstige monstre.

ØDEMARKEN VENTER

Kryss et stort og variert landskap sømløst, fra frodige jungler og lumske sumper til solsvidd ørken i jakten på The Authority. Ødemarken er massiv, og du har våpnene som trengs for å kjempe for hver tomme.

Kilde: https://www.komplett.no/product/1018417/gaming/spill/spill-til-playstation-4/rage-2?gclid=CjwKCAjwqqrmBRAAEiwAdpDXtOnhy2WcH7zD1kj27Mto6KoQiIfE6psV_NtBvl8dpcLTLqBHvf88LRoCre8QAvD_BwE&gclsrc=aw.ds

5e141089-42ee-41cd-9b2c-69f7c663463b

CONAN UNCONQUERED

Plattform: Windows
Slippdato: 30. mai 2019
Sjanger: Strategi
Utvikler: Petroglyph

Utgiver: Funcom


Funcom har annonsert nok et nytt Conan-spill, men denne gangen overlater de utviklingen til noen andre. Conan Unconquered er et strategispill satt i det barbariske universet, og utvikles at Petroglyph Games.

I spillet skal man stå imot de fiendehorder ved å bygge en uovervinnelig festning, samt vegger og andre defensive tiltak. Man kan spille alene, men to spillere kan også spille sammen over nett for å bygge en felles festning mens man holder hordene på avstand. Utivklerne sammenligner spillet med spill som They Are Bilions, der du må holde en stadig større gruppe fiender på avstand uten å la deg overvelde.

For å bygge festningen må du sjonglere ressurser som treverk, jern, gull og mat. Du må også bygge deg opp en stadig større hær for å holde fiendene i sjakk, samt bruke helteenheter – slik som Conan selv – for å få overtaket. Kartene man spiller på genereres tilfeldig.

Strategiveteraner

Petroglyph Games består blant annet av veteraner fra Westwood Studios. De har spesialisert seg på strategispill de siste ti årene, med titler som Star Wars: Empire at War og Grey Goo, og de står også bak den kommende oppussingen av de første Command & Conquer-spillene. Enkelte i studioet har så lang fratstid at de jobbet med både Command & Conquer og Dune 2 på begynnelsen av nittitallet.

Conan Unconquered skal slippes i andre kvartal i 2019. Kun en PC-versjon er annonsert foreløpig.

Funcom har for øvrig gjort stor suksess med Conan Exiles de siste årene. Faktisk har de tidligere uttalt at spillet reddet studioet fra konkurs.

Kilde: https://www.gamer.no/artikler/funcoms-neste-conan-spill-er-et-strategispill-utvikles-av-veteraner-fra-command-conquer-serien/453181

conan-unconquered-cover

Dato: 02.05.19